Carne de vitel cu ciuperci din: carne de vitel, ciuperci, morcovi, cartofi, cascaval, sare, piper. Ingrediente: 300 g carne de viţel 4 cartofi 2 morcovi 8 ciuperci proaspete 200 g caşcaval ras 250 ml supă de pui sare piper Mod de preparare: Cartofii şi morcovii se pun la fiert doar pentru 10 minute. Carnea […]
Mura de vitel cu sos de lamaie
PrinteazaMura de vitel cu sos de lamaie: mura de vitel, zeama de lamaie, patrunjel, oua.
- mura de vitel
- zeama de lamaie
- patrunjel
- oua
Mod de preparare:
Spălăm mura în apă căldicică şi o lăsăm 45 minute să undească în apă clocotită.
Preparăm un sos de ouă cu zeamă de lămaie şi cu pătrunjel tocat, pe care îl turnăm peste mura fiartă.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Cordon bleu cu carne de vitel
Cordon bleu cu carne de vitel din: carne, cascaval, sunca, faina, pesmet, sare, piper. Ingrediente: 4 felii carne de viţel 4 felii caşcaval 4 felii şuncă făină pesmet un ou unt sare piper Mod de preparare: Carnea se bate şi se presară cu sare şi piper. Pe fiecare bucată de carne se aşază o felie […]
Tocanita cu pulpa de vitel
Tocanita cu pulpa de vitel din: pulpa vitel, dovleac, ceapa, usturoi, unt, sare, piper, ulei, patrunjel. Ingrediente: 400 g pulpă viţel 400 g dovleac 1 ceapă 2 căţei de usturoi 50 g unt sare piper ulei pătrunjel Mod de preparare: Taie dovleacul în cuburi, apoi fierbe-l la abur. Căleşte ceapa şi usturoiul până se […]
Pofta buna!