Rulada de carne si legume

Printeaza

Rulada de carne si legume din: piept de pui, cartofi, morcovi, spanac, oua, smantana, sare, piper si crenvursti afumati.

Ingrediente:Rulada_de_carne_si_legume

  • un piept de pui
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 300 g spanac frunze
  • 2 oua
  • o lingura smantana
  • sare
  • piper
  • pentru umplutura:
  • 6 crenvursti afumati

 

Mod de preparare:

In vase separate se pun la fiert carnea cu morcovii si cartofii curăţaţi de coajă si tăiaţi cubuleţe. După ce toate acestea s-au fiert bine, se mixează, iar în pasta obţinută se adau­gă ouăle, spanacul, smântână, sarea si piperul.

Pe o folie de plastic alimentar se pune amestecul de carne, morcovi si cartofi, se întinde puţin si se asa/ă crenvurstii, doi unul lângă altul si al treilea peste ei. Ceilalţi 3 se pun în prelungire. Se rulează în folie, care apoi se desface.

O tavă de cozonac, în funcţie de canti­tate, se unge cu un pic de ulei si se presară cu pesmet. Se pune rapid rulada de carne si se dă tava la cuptor pentru aproximativ 50 de minute.

Rulada de carne si legume

Rulada_de_carne_si_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.