Rulada de pui cu rozmarin

Printeaza

Rulada de pui cu rozmarin din: piept de pui, ulei, rozmarin, ceapa, ardei grasi, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Rulada_de_pui_cu_rozmarin

  • 2 bucati piept d epui
  • 2 linguri ulei
  • o lingurita rozmarin

pentru umplutura:

  • o ceapa alba
  • 2 ardei grasi
  • o lingura ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cele două bucăţi de piept se taie pe lungime, astfel încât să se obţină două foi de carne, care să poată fi umplute cu uşurinţă. Se pregăteşte umplutura, pentru care ceapa se taie mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă ardeii tăiaţi fâşii şi se lasă să se călească. Se potriveşte gustul de sare si piper.

După ce ardeii şi ceapa s-au înmuiat bine, se scot din tigaie şi se aşază peste carne. Cele două rulade se rulează şi se lea­gă. Se ung cu ulei şi se presară cu rozmarin, apoi se pun în tava de cuptor. Se lasă la copt 45-50 de minute, apoi se scot şi se lasă în jur de 10 minute să se răcoreas­că, după care se taie.

Rulada de pui cu rozmarin

Rulada_de_pui_cu_rozmarin

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.