Ciorbă de curcan cu zeamă de varză

Printeaza

Ciorbă de curcan cu zeamă de varză din: aripi si spate de curcan, morcovi, telina, ceapa, ulei, ardei grasi, zeama de varza, patrunjel, leustean, ardei iute si sare.

Ciorba

Ciorbă

Ingrediente:

  • 600 g aripi si spate de curcan
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei
  • 2 ardei grasi diferit colorati
  • 2 cartofi
  • 500 ml zeama de varza
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • 1 ardei iute
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o tai în bucăţi potrivite şi o pui la fiert cu apă rece şi puţină sare. îndepărtezi cu grijă spu­ma formată. Separat fierbi zeama de varză.

Când carnea a fiert, o scoţi şi o cureţi de oase şi piele, apoi o tai. Cureţi legumele, le tai în cubuleţe, le căleşti în uleiul încins, în oala pentru ciorbă, amestecând uşor.

Stingi cu 2 1/2 l apă fierbite, adaugi carnea şi laşi să fiarbă 15 minute. Torni zeama de varză, în prealabil fiartă, potriveşti gustul de sare şi piper şi presari leuşteanul şi pătrunjelul tăiat fin.

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • ciorba de curcan cu zeamă de varză

1 comentariu

  1. Iese o nebunie ciorba, daca folosesti zeama de varza 🙂 Fara nici o gluma

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.