Frittata cu Mazăre, Spanac și Feta din: oua, spanac, mazare, branza feta, ceapa, ulei, sare, piper. Descoperă plăcerea de a începe ziua cu o frittata plină de savoare și culoare, unde mazărea dulce, spanacul fraged și brânza feta sărată se îmbină armonios pentru un mic dejun sau un brunch ideal. Această rețetă de frittata nu […]
Frittata cu broccoli, fasole verde si ardei
PrinteazaFrittata cu broccoli, fasole verde si ardei din: ardei gras, fasole verde, broccoli, sare, oua, ulei, unt si hasmatuchi.
Ingrediente:
- 1 ardei gras galben
- 1 ardei gras rosu
- 250 g fasole verde
- 200 g broccoli
- sare
- 8 oua
- piper
- 1 lingura ulei
- 2 linguri unt
- 1 hasmatuchi
Mod de preparare:
Se spala ardeiul gras, se curata, se elibereaza de pielitele albe si de samburi si se taie fasii.
Se spala fasolea, se scurge si se taie jumatati. Se curata broccoli, se spala si se despart buchetelele.
Se decojesc coditele de broccoli si se taie felii. broccoli si fasolea se oparesc separat in apa cu sare.
Fasolea se opareste 5 minute, iar broccoli se opareste 3 minute. Se scoate, se da prin apa rece si se lasa sa se scurga.
Se bat ouale, se sareaza si se pipereaza. Se incinge intr-o tigaie ulei si unt; se toarna inauntru compozitia de oua, se repartizeaza deasupra legumele, se acopera si se lasa sa se coaca la foc mic circa 10-12 minute.
Se presara peste omleta hasmatuchi sau patrunjel si se serveste imediat.
Frittata cu broccoli, fasole verde si ardei
Pofta buna!
Frittata cu Dovlecei și Ceapă Verde
Frittata cu Dovlecei și Ceapă Verde din: oua, dovlecei, ceapa verde, parmezan, ulei, sare, piper, ierburi. Pentru iubitorii de mâncăruri ușoare, dar sățioase, reprezintă alegerea perfectă. Această rețetă îmbină simplitatea și savoarea, fiind ideală pentru micul dejun, prânz sau chiar o cină ușoară. Dovleceii adaugă o textură moale și un gust delicat, în timp ce […]
Delicioasa e asta