Rulouri de pui cu cartofi natur
PrinteazaRulouri de pui cu cartofi natur din: piept de pui, conopida, telina, ardei gras, ceapa, fasole galbena, unt, ulei, sare si piper.
- 500 g piept de pui
- 1 conopida
- 1 telina
- 2 morcovi
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei gras galben
- 1 ceapa
- fasole galbena
- unt
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Feliază şi bate pieptul de pui ca pentru şniţele. Unge fiecare felie cu puţin ulei, sărează şi piperează şi lasă-le la frigider până ce pregăteşti umplutura.
Curăţă legumele şi pune la fiert ţelina, morcovii şi ceapa. Când sunt aproape gata, adaugă conopida şi fasolea galbenă (dacă foloseşti proaspătă) şi lasă 3-4 minute.
Zdrobeşte cu mixerul ţelina şi jumătate din conopidă, pune un praf de sare şi piper şi omogenizează cu puţin unt.
Taie morcovii şi ardeii în bastonaşe. Intinde carnea de pui şi aşază pe fiecare felie o lingură cu piure şi bastonaşe de legume.
Rulează strâns, leagă-le cu aţă şi prăjeşte-le în ulei încins. Serveşte rulourile de pui cu cartofi natur, amestec de legume gratinate şi/sau salsa de legume.
Rulouri de pui cu cartofi natur
Pofta buna!