Coaste de miel in crusta de pesmet aromat din: coaste de miel, mustar dijon, branza, cimbru, rozmarin, paine neagra, piper, ulei de masline. Ingrediente: 6 coaste de miel 1 lingura mustar de Dijon 75g brânză 1 legatura mix de cimbru și rozmarin 1 felie pâine neagră Piper negru ulei de masline Mod de […]
Coaste de miel cu legume
PrinteazaCoaste de miel cu legume din: coaste de miel, vin rosu, usturoi, ceapa rosie, rosii cherry, fasole verde, unt, rozmarin, cimbru, sare si piper.
- 800 g coaste de miel
- 250 ml vin rosu
- 1 catel de usturoi
- 1 ceapa rosie
- 100 g rosii cherry
- 600 g fasole verde
- 4 linguri cu unt
- rozmarin
- cimbru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Condimentează coastele cu sare şi piper. Toarnă peste ele vinul amestecat cu usturoiul zdrobit şi puţin rozmarin şi cimbru.
Acoperă-le şi lasa-le la marinat până a doua zi sau cel puţin patru ore.
Scurge coastele şi rumeneşte-le pe ambele părţi în untul topit. Stinge cu marinată în care au stat.
Pune deasupra folie de aluminiu şi lasâ-le la cuptor, la foc mic, 30 de minute, îndepărtează folia şi adaugă ceapa tocată în bucăţi mari, roşiile cherry tăiate în jumătate şi fasolea fiartă separat.
Lasă la cuptor cel mult 20 de minute, pentru a se întrepătrunde aromele.
Coaste de miel cu legume
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta zilei: Coaste de miel cu sos aromat
Coaste de miel cu sos aromat din: coaste de miel, rozmarin, usturoi, patrunjel, suc de lamaie, sare, piper, ulei de masline, ceapa verde, piper rosu. Ingrediente: 1 pachet coaste de miel 1 crenguta de rozmarin, tocat marunt 4 catei de usturoi, tocat 1/4 ceasca pătrunjel, tocat suc de lămâie sare și piper, dupa gust ulei […]
Pofta buna!