Varză murată cu ciolan afumat

Printeaza

Varză murată cu ciolan afumat din: varza murata, ceapa, bulion, ciolan afumat, ulei, sare, piper si foi de dafin.

Ingrediente:Varza_murata_cu_ciolan_afumat

  • 1 varza murata mare
  • 2 cepe potrivite
  • 1 lingura bulion
  • 2 ciolane afumate
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin

 

Mod de preparare:

Ţii varza murată la desărat 2 ore, apoi o scurgi şi o tai subţire. Toci ceapa mărunt. înăbuşi ceapa, adaugi varza şi oasele de la cio­lanele afumate (după ce ai luat carnea de pe ele) şi două pahare de apă. Când varza este fiartă, adaugi piperul, foile de dafin şi bulionul.

Carnea de pe ciola­nele afumate o tai în felii groa­se şi le frigi pe grătar. Pui feliile fripte pe varza călită, pe care o dai apoi la cuptor, până devine brună. Serveşti varza alături de mămăliguţa fierbinte şi de ardei iuti sau murături.

Varză murată cu ciolan afumat

Varza_murata_cu_ciolan_afumat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.