Paste cu varza, sunca si cascaval
PrinteazaPaste cu varza, sunca si cascaval din: varza alba, ceapa, ruccola, sunca de praga, unt, supa, sare, piper, smantana, suc de lamaie, paste si cascaval.
- 600 g varza alba
- 1 ceapa
- 50 g ruccola
- 80 g sunca de Praga feliata
- 2 linguri unt
- 150 ml supa
- sare
- piper
- 200 g smantana
- 1-2 linguri suc de lamaie
- 500 g paste scurte (refrigerate)
- 150 g cascaval
Mod de preparare:
Se curăţă şi se toacă varza şi ceapa. Se pregăteşte ruccola şi se taie fâşii. Se taie cuburi şunca. 2 Se încinge cuptorul la 225°C. Se călesc ceapa şi varza într-o lingură de unt.
Se sting cu supa şi se condimentează cu sare şi piper. Se acoperă cu un capac şi se înăbuşă cea 10 min. Se scoate apoi capacul şi se mai fierbe 5 min.
Când se evaporă zeama, se adaugă smântână şi se lasă să fiarbă la foc moale; se stropeşte cu suc de lămâie. Se călesc pastele într-o lingură de unt. Se rade fin caşcavalul.
Se amestecă varza cu paste, ruccola, şuncă şi jumătate din cantitatea de caşcaval; se sărează şi se piperează. Se toarnă într-o formă de sufleu unsă şi se presară restul de caşcaval; se coace cea 15-20 min.
Paste cu varza, sunca si cascaval
Pofta buna!
Incoming search terms:
- paste
Ce combinatie bestiala de paste cu varza si sunca.