Tochitură înăbuşită
PrinteazaTochitură înăbuşită din: slanina, maruntaie de porc, costita, carnati, sare si piper.
- 150 g slanina
- cateva maruntaie de porc
- 500 g costita proaspata
- 2-3 bucati carnati
- sare
- piper
Mod de preparare:
Toci slănina cubuleţe mai mici şi o pui la foc într-un vas de tuci, peste care adaugi celelalte ingrediente, tocate puţin mai mare. Amesteci din când în când, după care adaugi sarea şi 2 căni de apă. Laşi aşa să fiarbă înăbuşit.
După ce a scăzut apa şi s-a prăjit carnea, adaugi piperul şi, după preferinţă, şi alte condimente. Serveşti tochitură caldă cu mămăliguţă sau cu piure de cartofi. Poţi aduce la masă şi murături.
Tochitură înăbuşită
Pofta buna!