Spaghetti cu rosii si masline
PrinteazaSpaghetti cu rosii si masline din: rosii, usturoi, busuioc, ulei de masline, sare, piper negru, spaghetti, branza feta si masline negre.
- 400 g rosii
- 2 catei de usturoi
- 1 legatura busuioc
- circa 50 ml ulei de masline
- sare
- piper negru
- 500 g spaghetti
- 150 g branza feta
- 50 g masline negre
Mod de preparare:
Se spala rosiile se taie jumatati. Se curata si se toaca usturoiul. Se spala busuiocul si se scutura. Se rup frunzulitele si se toaca, pastrandu-se cateva pentru ornat.
Se amesteca intr-un castron rosiile, usturoiul, fasiile de busuioc si uleiul. Se sareaza si se pipereaza. Se pune la fiert o cantitate mare de apa cu sare.
Se fierb inauntru spaghetele, conform indicatiilor de pe pachet. Intre timp se taie cuburi branza Feta. Cu un cutit ascutit, masline se desprind de pe sambure si se toaca. Spaghetti se scurg si se adauga in castron.
Se amesteca bine impreuna cu rosiile si restul de ingrediente. Spaghetti se repartizeaza pe farfurii, cu sucul de rosii. Se presara cubuletele de branza si maslinele tocate.
Se serveste preparatul ornat cu restul de frunze de busuioc.
Spaghetti cu rosii si masline
Pofta buna!
Sa-mi pregatesti si mie o portie de spaghete din astea