Tartelete cu vanat

Printeaza

Tartelete cu vanat 

Ingrediente:Tartelete cu vanat

  • 18 tartelete coapte din foitaj
  • 1,500 kg carne de vînat [iepure, căprioară )
  • 1 ceapă
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 1 morcov
  • 1 1/2 pahar vin
  • 3 ouă
  • 60 g ulei
  • 1/2 lingură făină
  • 80 g afumatură
  • 2 pahare supă

 

Mod de preparare:

Un kg din carne se frige cu uleiul, ceapa, morcovul, costiţa, sare şi cu vin. Cînd este gata se scoate carnea şi se taie mărunt.

Din fond se face un sos cu făină, 1 pahar supă, 1 lingură smintină şi piper.

Se amestecă cu carnea şi se umplu tarteletele. Carnea crudă rămasă (500 g) se pisează, se amestecă cu puţin lapte, sare, gălbenuş şi cu albuşul bine bătut şi se pune pe tartelete.

Se dă la cuptor moderat cu 15 minute înainte de a fi servite.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.