Ouă fierte japoneze cu garnitură de pilaf de scoici şi file de anşoa

Printeaza

Ouă fierte japoneze cu garnitură de pilaf de scoici şi file de anşoa

Ingrediente:Ouă fierte japoneze cu garnitură de pilaf de scoici şi file de anşoa

  • 12 ouă
  • 250 g orez
  • 1/2 linguriţă boia iute sau curry
  • 1 ceapă
  • 1 1/2 l supă
  • 30 scoici
  • 6 fileuri de anşoa
  • 100 g unt
  • 30 g făină
  • 1 1/2 pahar lapte
  • sare
  • 50 g capere

 

Mod de preparare:

Ouale se fierb şi se curăţă.Se face un pilaf din orez, 80 g unt, scoicile spălate, supa, praful curry şi sarea.

Cînd pilaful este gata se intinde pe un platou şi deasupra se pun ouăle încălzite.

Se napează cu un sos alb făcut din unt, făină, lapte şi sare.

Se decorează cu fileurile de anşoa tăiate în lung şi cu caperele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.