Ciorba de porc cu hrean si legume
PrinteazaCiorba de porc cu hrean si legume din: piept de porc, cartofi, morcovi, ceapa, telina, mazare, patrunjel, taitei, hrean, ulei si zeama de varza.
- 500 g piept de porc
- 3 cartofi
- 2 morcovi
- o ceapa
- o telina
- 100 g mazare congelata
- 1/2 legatura patrunjel
- 200 g taitei
- 2 linguri cu hrean ras
- o lingura ulei
- 300 ml zeama de varza
Mod de preparare:
Se taie mărunt ceapa, morcovii rondele şi rădăcina de ţelină cubuleţe si se pun la călit în ulei. Se adaugă pieptul de porc tăiat cubuleţe şi apoi se toarnă un litru de apă. Se lasă la fiert 15 minute. După acest timp se adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe si mazărea congelată.
Când cartofii au fiert, se pun tăieţeii şi zeama de varză şi se mai completează cu apă. După ce totul a fiert, se adaugă pătrunjel fin tocat, se trage de pe foc şi se acoperă cu un capac pentru 10 minute. Se serveşte cu hrean ras.
Ciorba de porc cu hrean si legume
Pofta buna!
Mie una nu-mi place ciorba de porc cu hrean