Ciorba de porc cu hrean si legume

Printeaza

Ciorba de porc cu hrean si legume din: piept de porc, cartofi, morcovi, ceapa, telina, mazare, patrunjel, taitei, hrean, ulei si zeama de varza.

Ingrediente:Ciorba_de_porc_cu_hrean_si_legume

  • 500 g piept de porc
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • o telina
  • 100 g mazare congelata
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 200 g taitei
  • 2 linguri cu hrean ras
  • o lingura ulei
  • 300 ml zeama de varza

 

Mod de preparare:

Se taie mărunt ceapa, morcovii rondele şi rădăcina de ţelină cubuleţe si se pun la călit în ulei. Se adaugă pieptul de porc tăiat cubuleţe şi apoi se toarnă un litru de apă. Se lasă la fiert 15 minute. După acest timp se adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe si mazărea congelată.

Când cartofii au fiert, se pun tăieţeii şi zeama de varză şi se mai completează cu apă. După ce totul a fiert, se adaugă pătrunjel fin tocat, se trage de pe foc şi se acoperă cu un capac pentru 10 minute. Se serveşte cu hrean ras.

Ciorba de porc cu hrean si legume

Ciorba_de_porc_cu_hrean_si_legume

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Mie una nu-mi place ciorba de porc cu hrean

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.