Briose cu branza
PrinteazaBriose cu branza din: ou, drojdie uscata, apa calduta, smantana, branza dulce de vaci, chimen, unt si sare.
- 1 ou
- 1 plic drojdie uscata
- 1 cana cu faina
- 1 ceasca cu apa calduta
- 1 lingura cu smantana
- 100 g branza dulce de vaci (grasa)
- 1 lingurita cu chimen
- 1 lingura cu unt
- sare
Mod de preparare:
Amesteca oul cu smantana si o lingura cu faina si drojdie cu restul de faina. Amesteca faina cu apa.
Toarna amestecul de ou pentru aluat. Amesteci totul bine, adauga un varf de cutit de sare. Ungi forma cu unt, pui aluat pana la jumatate.
Dai la cuptor 30 de minute. Freaca branza de vaci cu untul si chimenul. Cand briosele sunt gata le umpli cu crema.
Briose cu branza
Pofta buna!