Biscuiți de Casă cu Untură din: faina, untura, zahar, ou, bicarbaonat de sodiu, sare, zahar vanilat. Descoperiți o rețetă clasică de biscuiți cu untură, un deliciu rustic ce aduce aminte de gusturile copilăriei. Acești biscuiți de casă, preparați după o metodă tradițională, sunt nu doar delicioși, ci și o călătorie în timp. Vom explora istoria […]
Salată ardelenească cu napi
PrinteazaSalată ardelenească cu napi
Ingrediente:
- 200 g orez
- 200 g roşii
- 4 bucăţi de anghinară sau 200 g napi fierţi
- 12 ciuperci fierte
- 6 sardele în ulei
- 1/2 lămîie
- puţin muştar
- 1 ou
- 12 măsline mari
- 1gălbenuş
Mod de preparare:
Salată ardelenească cu napi: Orezul se fierbe 25 minute, se strecoară şi se trece prin apă rece.
Napii, roşiile curăţate şi ciupercile se taie şi se amestecă cu orezul şi cu maioneza făcută din ulei, 1 gălbenuş, muştar, sare, puţin zahăr şi zeama de lămîie.
Se aşază artistic pe un platou şi se garniseşte cu feliuţe de roşii, 1 ou fiert tăiat felii, măslinele fără sîmburi şi sardelele.
Pofta buna!
Curry: O Călătorie Culinară prin Istorie, Nutriție și Rețete Originale
Curry: O Călătorie Culinară prin Istorie, Nutriție și Rețete Originale. Curry-ul, unul dintre cele mai iubite și diversificate preparate din lume, își are rădăcinile în bogata tapiserie a istoriei culinare. Originea și evoluția acestui fel de mâncare sunt atât de complexe și fascinante, încât merită explorarea în detaliu. Originea Curry-ului: Un Amestec de Culturi și […]