Cornulete cu branza feta din: faina, ou, margarina, sare, zahar, feta, ceapa. Ingrediente: Pentru aluat: 300 g făină un ou 150 g margarină 4 linguri apă un praf sare o linguriţă zahăr Pentru umplutură: 250 g brânză feta o ceapă mică Mod de preparare: Pentru aluat, se amestecă ingredientele şi se obţine o cocă […]
Cornuri cu crema de vanilie din: pachet de aluat foitaj, zahar, lapte, vanilie. Ingrediente: un pachet de aluat foitaj 120 g zahăr pudră 750 ml lapte 6 gălbenusuri o păstaie vanilie Mod de preparare: Aluatul se întinde cât mai subtire pe masa de lucru, apoi se decu-pează fâşii care se înfăşoară pe forme de bete […]
Vreau sa fac si eu cornul asta, a facut cineva cornul? Ca sa stiu daca ma chinui sau nu…..dar oricum ma chinui
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Cornul asta impletit arata destul de bine
Arata bine cornul asta!
Vreau sa fac si eu cornul asta, a facut cineva cornul? Ca sa stiu daca ma chinui sau nu…..dar oricum ma chinui