Friptura de capra

Printeaza

Friptura de capra din: carne de capra, sare, piper, foi de dafin, usturoi, lamaie.

Poate te intereseaza si Supă cu carne de capră şi tarhon

 

Ingrediente:retete

  • carne de capra
  • sare
  • piper
  • foi dafin
  • usturoi
  • lamaie

 

 

 

Mod de preparare:

Carnea de capră se opăreşte întai cu apă fierbinte, apoi se sărează bine, se dă piper mai mult, foaie de dafin, ustu­roi şi zeamă de lămaie, lăsînd-o cateva ore să se marineze.

Apoi se frige, in functie de preferinte si se serveste.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Sos marinat pentru carne de oaie, de capra sau vanat mic

Sos marinat pentru carne de oaie, de capra sau vanat mic

Sos marinat pentru carne de oaie, de capra sau vanat mic din: otet, ulei, apa sau supa, ceapa, piper, dafin, cimbru, usturoi, sare. Ingrediente: 1 pahar oţet 1 pahar ulei 2 pahare apă (sau supâ) 2 cepe piper măcinat foi de dafin cimbru 5-6 căţei de usturoi sare   Mod de preparare: Oţetul, uleiul, apa (supa), […]

Supa de miel

Supă cu carne de capră şi tarhon

Supă cu carne de capră şi tarhon: pulpa de capra, praz, usturoi, morcov, ceapa, radacina de telina, radacina de patrunjel, radacina de pastarnac, unt, faina, smantana, tarhon, zahar, lamaie, ciuperci, sare, piper, orez, marar verde, rosii cherry, gogosar rosu. Ingrediente: 700 g pulpă de capră 1 praz mai tânăr 3 căţei usturoi 2 morcovi 1 […]

Piept de pui umplut cu branza de capra

Piept de pui umplut cu branza de capra din: branza de capra, coaja de lamaie, ardei iute, tarhon, piept de pui, prosciutto. Ingrediente: 140 g branza de capra oaja rasa de la 1/2 lamaie 1/2 ardei iute rosu, curatat si tocat fin 1 lingura de tarhon, tocat fin 4 bucati piept de pui fara piele […]

 

 

 

Incoming search terms:

  • friptura de capra
  • retete cu carne de capra
  • ciorba de capra
  • friptura de capra la cuptor
  • https://www restaurantedelux ro/friptura-capra html
  • cum se prepara carnea de capra

4 comentarii

  1. Capra neagra sau ce fel de capra :))

  2. Capra de munte 😉

  3. Anastasia Alexandra Ciuca

    Eu n-am mancat niciodata carne de capra, e buna?

  4. Pentru inceput …………

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.