Langoşi cu ceapă şi bacon

Printeaza

Langoşi cu ceapă şi bacon din: faina, lapte, zahar, sare, ulei, drojdie, smantana, bacon, ceapa, ciuperci, cascaval, masline si busuioc.

Ingrediente:Retete_3

  • 300 g faina
  • 100 ml lapte
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • 200 ml ulei
  • drojdie

mai trebuie:

  • smantana
  • bacon (slanina)
  • ceapa
  • ciuperci
  • cascaval
  • masline
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Pui drojdia în laptele călduţ şi puţin îndulcit. Cerni făina, adaugi sare, maiaua, ule­iul şi frămânţi. Aluatul îl laşi la dospit. între timp; toci ceapa, ciupercile şl baconul sau slănina cubuleţe. Aluatul dospit îl întinzi cât mărimea unei tăvi, îl ungi cu un strat de smântână, presari cubuleţele de ba­con, cupercile, ceapa, măslinele şi pe deasupra presari frunză de busuioc tocat şi caşcaval.

Dai tava la cuptorul preîncălzit la 180°C. Serveşti langoşul imediat, cât este cald. Poate fi consumat alături de o supă de fasole cu carne afumată.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.