Naut cu cuscus si carnati chorizo
PrinteazaNaut cu cuscus si carnati chorizo din: naut, carnati chorizo, cuscus, ceapa, unt, patrunjel, ulei, sare si piper.
- 1 cana cu naut fiert
- 2-3 carnati chorizo
- 150 g cuscus
- 1 ceapa
- 1 lingurita cu unt
- patrunjel
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pune la încins 2-3 linguri cu ulei. Adaugă cuşcuşul şi amestecă până ce capătă o culoare aurie. Presară sare şi piper, toarnă o cană cu apă şi lasă să fiarbă. Dacă e nevoie, adaugă apă. Lasă să se odihnească zece minute.
Taie carnaţii şi rumeneşte-i în ulei, după care amestecă-i uşor cu năutul şi cuşcuşul. Presară deasupra verdeaţa tocată fin şi ceapa călită în puţin unt. Potriveşte gustul de sare şi piper şi, dacă este nevoie, stropeşte cu puţin ulei.
Naut cu cuscus si carnati chorizo
Pofta buna!
Mai precis o adunatura, naut+cuscus+carnati … nu stiu ce fel de mancare iese