Medalioane gratinate cu legume si gnocchi
PrinteazaMedalioane gratinate cu legume si gnocchi din: praz, rosii, patrunjel, supa, file de vita, sare, piper, ou, coaja de lamaie rasa, pesmet, mustar cu seminte, smantana si gnocchi.
- 750 g praz
- 4 rosii
- 1 legatura patrunjel
- 1 lingura supa
- 500 g file de vita
- 2 linguri unt
- 125 ml supa
- sare
- piper
- 1 ou
- 1 lingurita coaja de lamaie rasa
- 2-3 linguri pesmet
- 1 lingura mustar cu seminte
- 2 linguri smantana
- 1 pachet gnocchi congelate
Mod de preparare:
Se curata prazul si se taie rondele. Se spala rosiile si se taie bucati. Se spala patrunjelul si se scutura; 2/3 din cantitate se toaca marunt. Se incinge untul si se prajeste prazul, amestecand. Se toarna supa si se fierbe 10 minute.
Dupa 5 minute se adauga rosiile si se calesc. Se spala carnea, se sterge si se taie felii mai groase.
Se leaga de jur imprejur cu ata de bucatarie.
Se incinge untul in tigaie si se prajesc medalioanele circa 3 minute pe fiecare parte. Se sareaza, se pipereaza si se scot.
Se amesteca patrunjelul tocat si coaja de lamaie, pesmet si ou, se asaza pe medalioane si se frig putin.
Se adauga smantana si mustar in compozitia de legume. Se sareaza si se pipereaza.
Se fierb gnocchi conform indicatiilor de pe pachet. Se serveste carnea cu gnocchi si legume, totul ornat cu patrunjel.
Medalioane gratinate cu legume si gnocchi
Pofta buna!
Arata intr-un mare fel medalioanele astea!