Tocană de vită cu morcovi
PrinteazaTocană de vită cu morcovi din: morcovi, vita, cartofi, unt, ceapa, ulei, cimbru, foi de dafin, sare si piper.
- un kg cub de vita pentru gatit
- un kg morcovi
- 4 cartofi
- 50 g unt
- 2 cepe mari
- o lingura ulei
- o crenguta cimbru
- 2 foi de dafin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea se sărează şi se piperează amestecând-o cu degetele. In cratiţa de fiert se pun untul si uleiul şi se lasă să se topească. Apoi, se pun carnea şi ceapa tăiată mai mare. Se lasă până ce carnea îşi schimbă culoarea pe toate părţile.
Se adaugă morcovii tăiaţi rondele, cartofii tăiaţi cubulete, se mai presară sare, se pun cimbrul şi foile de dafin si se acoperă cu apă. Se pune capacul şi se lasă sa fiarbă la foc mic pentru 3 ore.
Tocană de vită cu morcovi
Pofta buna!
Ce bine arata tocana de vita cu morcovi!
10 pentru tocata de vita cu morcovi