Pachetele rumenite

Printeaza

Pachetele rumenite din: ou, apa, ulei, faina, sare, ciuperci, ceapa, usturoi, patrunjel, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Pachetele_rumenite

pentru aluat:

  • 1 ou
  • 150 ml apa
  • 1 lingura cu ulei
  • faina cat cuprinde
  • sare

pentru umplutura:

  • 500 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Bate oul cu apa, uleiul şi sare. Adaugă treptat făină (până obţii un aluat de consistenţa celui de tăiţei, uşor elastic). Lasă-l la rece 30 de minute. Căleşte ceapa în ulei. Adaugă ciupercile tăiate felii şl lasă-le să se înăbuşe.

Spre final, condimentează şi aro-matizează cu feliuţe de usturoi şi verdeaţa tocată mărunt. Intinde aluatul în foi şi taie rotunduri potrivit de mari. Pune în mijloc câte o lingură cu umplutură de ciuperci. Uneşte marginile, apasă uşor cu furculiţa, apoi rumeneşte-leîn baie de ulei. Serveşte-le cu ceapă călită.

Pachetele rumenite

Pachetele_rumenite

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.