Muschi umplut cu legume la cuptor
PrinteazaMuschi umplut cu legume la cuptor din: spanac, ceapa, usturoi, ulei, carne tocata, pesmet, sare, piper, nucsoara, muschi de porc, cartofi, ceapa rosie, ardei gras, dovlecei, faina, cidru si supa.
- 100 g spanac (conservă)
- 1 ceapă
- 2 căței usturoi
- 4 linguri ulei
- 150 g carne tocată
- 100 g pesmet
- sare
- piper
- nucșoară
- 800 g mușchi de porc
- 1 kg cartofi
- 2 cepe roșii
- 2 ardei grași roșii
- 1 ardei gras galben
- 200 g dovlecei
- 2 linguri făină
- 150 ml cidru
- 300 ml supă
Mod de preparare:
Umplutură: ceapa și usturoiul se călesc în ulei. Se adaugă spanacul și se ia de pe foc. Se înglobează carnea tocată, pesmetul, sarea, piperul și nucșoara. Cuptorul se încinge la 180º C. Mușchiul se umple, se rulează și se leagă; se condimentează. Se înfășoară în folie de aluminiu unsă cu ulei. Se coace la cuptor cca 60 min.
Se deschide folia și se așază în jurul fripturii legumele curățate și tăiate bucăți. Se condimentează și se coc cca. 30 min. împreună. Se curăță dovleceii și se taie fâșii. Legumele din cuptor se stropesc cu ulei, se adaugă dovleceii și se mai coc cca. 15 min.
Se scoate totul din cuptor. Se strecoară zeama, se adaugă făină și se dă în fiert. Se adaugă cidru și supă. Friptura umplută se servește cu legume.
Muschi umplut cu legume la cuptor
Pofta buna!
Incoming search terms:
- muschi umplut cu legume
Muschiuletul de porc… delicios!