Mancare cu carne de vita si praz

Printeaza

Mancare cu carne de vita si praz din: carne de vita, sare, piper, ceapa, usturoi, ulei, ulei, amidon, chimen, supa de vita, praz, morcov, orez si patrunjel.

Ingrediente:Mancare_cu_carne_de_vita_si_praz

  • 400 g carne de vită
  • sare
  • piper
  • 1 ceapă mare
  • 2 căței de usturoi curățați
  • 3 linguri ulei
  • ½ linguriță amidon
  • 1 linguriță chimen
  • 700-800 ml supă de vită
  • 2 fire praz
  • 1 morcov
  • ½ ceașcă orez cu bob lung
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se taie carnea cuburi, se sărează și se piperează. Ceapa se toacă și se că­lește în ulei; se adaugă carnea și se lasă să fiarbă până se evaporă tot lichidul. Se presară amidon și chimen, apoi usturoiul pisat; se amestecă și se toarnă 350 ml supă; se acoperă și se lasă să mai fiarbă la foc mijlociu, cca 30 min.

Se adaugă morcovul tăiat în bucăți de 1 cm grosime și prazul tocat. Se presară orez și se toarnă restul de supă; se mai fierbe 20-25 min, până ce se înmoaie orezul. La final, se presară pătrunjel tocat.

Mancare cu carne de vita si praz

Mancare_cu_carne_de_vita_si_praz

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.