Aluat cu bors

Printeaza

Aluat cu bors din: ulei, bors, drojdie, faina, sare.

Ingrediente:

  • 1 pahar ulei
  • 1 1/2 pahar borş
  • 50 g drojdie
  • făină cât cuprinde
  • sare

 

Mod de preparare:

Se desface drojdia cu borşul, se adaugă uleiul şi, treptat, făina. Se amestecă cu o lingură până se îngroaşă, apoi se frământă bine până se for­mează un aluat potrivit de moale.

Se acoperă şi se lasă să se odihnească până se pregăteşte um­plutura.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.