Andive la Cuptor cu Parmezan și Ierburi Aromate din: andive, parmezan, paine, busuioc, rozmarin, ulei, sare, piper. Combinând textura crocantă a pâinii mărunțite cu aroma intensă a parmezanului și prospețimea busuiocului și rozmarinului, această garnitură transformă simpla andivă într-un deliciu culinar. Reteta Andive la Cuptor cu Parmezan și Ierburi Aromate Ingrediente: 8 andive medii 100 […]
Andive cu branza
PrinteazaAndive cu branza din: andive, branza, unt, vin, patrunjel.
Ingrediente:
- 4 andive
- 4 felii telemea
- 200 g unt
- 100 ml vin alb
- 3-4 fire pătrunjel
Mod de preparare:
Andive cu branza: Andivele curăţate de frunzele exterioare si cotoare se taie în două pe lung şi se asază în vasul de copt. Se repartizează pe fiecare câte 20 g unt, iar restul de unt se pune în tavă.
Se aşază telemea peste fiecare bucată de andivă şi se toarnă vinul. Se lasă la cuptor 20 de minute.
Se servesc cu pătrunjel proaspăt deasupra.
Pofta buna!
Andive cu Avocado și Sardine din: andive, avocado, sardine, suc de lamaie, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Îmbogățește-ți dieta cu o combinație surprinzătoare și plină de nutrienți. Acest preparat nu doar că îmbină savoarea unică a ingredientelor proaspete, dar aduce și un aport considerabil de acizi grași Omega-3, fibre și antioxidanți. Ideal pentru o […]
Salată de Andive cu Castraveți și Măsline Verzi
Salată de Andive cu Castraveți și Măsline Verzi din: andive, castravete, masline verzi, ceapa rosie, ulei de masline, otet balsamic, miere, sare, piper. Salată de andive cu castraveți și măsline verzi este o combinație perfectă de texturi crocante și arome subtile, îmbrățișate de o vinegretă ușoară cu oțet balsamic. Această salată, plină de prospețime și […]