Antricot de vită cu bere
PrinteazaAntricot de vită cu bere
Ingrediente:
- 2,2 kg antricot de vită
- 700 g ceapă
- 350 ml ulei
- 100 g făină
- 500 g ardei gras
- 200 g pastă de tomate
- 75 g pastă de ardei
- 5 g piper
- 5 g cimbru
- două legături de verdeaţă
- 50 g sare
- doi litri de bere neagră
Preparare:
Antricotul se tranşează, se bate, se crestează şi se dă prin făină. Ceapa se taie peştişori. Ardeiul gras se taie rondele.
Antricoatele se prăjesc în ulei, se mută în alt vas, se adaugă în uleiul rămas ceapa, se căleşte, se stinge cu pasta de tomate, pasta de ardei şi berea, apoi se adaugă cimbrul.
După ce se dă în clocot, se adaugă antricoatele şi se fierb încă 25 minute. Se prezintă cu decor de ardei gras.
Antricot de vită cu bere
Pofta buna!
Imi place antricotul de vita. Sper sa-mi iasa si frageda.