Antricot de vită cu bere

Printeaza

Antricot de vită cu bere

Antricot de vită cu bere

Ingrediente:

  • 2,2 kg antricot de vită
  • 700 g ceapă
  • 350 ml ulei
  • 100 g făină
  • 500 g ardei gras
  • 200 g pastă de tomate
  • 75 g pastă de ardei
  • 5 g piper
  • 5 g cimbru
  • două legături de verdeaţă
  • 50 g sare
  • doi litri de bere neagră

Preparare:

Antricotul se tranşează, se bate, se crestează şi se dă prin făină. Ceapa se taie peştişori. Ardeiul gras se taie rondele.

Antricoatele se prăjesc în ulei, se mută în alt vas, se adaugă în uleiul rămas ceapa, se căleşte, se stinge cu pasta de tomate, pasta de ardei şi berea, apoi se adaugă cimbrul.

După ce se dă în clocot, se adaugă antricoatele şi se fierb încă 25 minute. Se prezintă cu decor de ardei gras.

Antricot de vită cu bere

Antricot de vită cu bere.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place antricotul de vita. Sper sa-mi iasa si frageda.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.