Aperitiv cu paine neagra

Printeaza

Aperitiv cu paine neagra din: paine, crema de branza, patrunjel, unt.

Ingrediente:

  • 2 pâini negre cu nucă
  • 1 kg cremă de brânză
  • 2 legături pătrunjel
  • 1 lingură unt

 

Mod de preparare:

Aperitiv cu paine neagra: Tai felii pâinile. Freci crema de brânză cu untul şi pătrunjelul tocat şi întinzi pe bucăţile de pâine.

Păstrezi 200 de grame din cremă, pentru ornat. Aşezi un strat pâine, un strat compoziţie de brânză, ultima, a patra, fiind o felie de pâine. Ornezi cu cremă de brânză.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.