Aperitiv de vara cu dovlecel si ciuperci

Printeaza

Aperitiv de vara cu dovlecel si ciuperci din: foitaj, ardei grasi galbeni, ardei graşi verzi, ardei graşi roşii, rosii, dovlecel, ciuperci ulei de masline.

Aperitiv_de_vara_cu_dovlecel_si_ciuperci

Ingrediente:

  • 500 g foitaj
  • 2 ardei graşi galbeni
  • 2 ardei graşi verzi
  • 2 ardei graşi roşii
  • 3-4 roşii
  • 1 dovlecel
  • 3-4 ciuperci
  • ulei de măsline

Mod de preparare:

Cureţi ardeii de cotoare şi de seminţe, îi speli şi îi tai bucăţi potrivite, la fel ca şi pe celelalte legume. Ardeii, dovlecelul şi ciupercile le căleşti apoi în ulei de măsline.

Laşi tpitajul la dezgheţat în frigi­der preferabil cu o seară înain­te. Il tai în forme dreptunghiulare şi crestezi cu cuţitul câteva linii, pentru a rezulta o formă frumoa­să.

Aşezi bucăţile în tavă şi le laşi la copt pentru 15 minute. Tai capacul foitajului, iar partea de jos o umpli cu legumele trase la tigaie. Aşezi capacul. Ornezi cu roşii.

Aperitiv de vara cu dovlecel si ciuperci

Aperitiv_de_vara_cu_dovlecel_si_ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.