Aperitiv cu morcovi, tarate si alune din: morcovi, tarate de grau, margarina vegetala, ulei, alune, sare, apa.
Ingrediente:
800 g morcovi
200 g tărâţe de grâu
50 g margarină vegetală
200 ml ulei
50 g alune
sare
3 linguri de apă
Mod de preparare:
Cureţi, speli şi dai 600 de grame de morcovi prin răzătoarea mică. Ce-ţi rămâne tai în bucăţele. Ii înăbuşi într-o tigaie cu puţin ulei, adăugând 3 linguri cu apă.
Când a scăzut zeama de la morcovi, adaugi tărâţele şi amesteci. în compoziţia răcită, încorporezi margarina şi alunele fărâmiţate şi pofriveşti de safe. Formezi chifteluţe pe care le serveşti ca atare ori cu un sos.
Aperitiv cu andive si peste afumat din: peste afumat, faina, unt, drojdie, oua, lapte, andive, lamai, sare, piper, unt. Ingrediente: 4 fileuri peşte afumat 300 g făină 120 g unt 10 g drojdie 3 ouă 3 linguri de lapte dulce o linguriţă de cimbru uscat 2 andive 2 lămâi sare piper unt pentru tavă […]
Aperitive cu legume si parmezan din: cartofi, faina, parmezan, praf de copt, oua, lapte, iaurt, castraveti, usturoi, branza de capra, sare, piper, marar. Ingrediente: 500 g cartofi 100 g făină 100 g parmezan 1 pliculeţ praf de copt 2 ouă 60 ml lapte dulce 200 ml iaurt 2 castraveţi 2 căţei de usturoi 300 g […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.