Aperitive cu legume, oua fierte si somon afumat

Printeaza

Aperitive cu legume, oua fierte si somon afumat din: somon afumat, paine de secara, castravete, crema de branza, pasta de hrean, maioneza, oua fierte, pudra de ardei iute, chives, patrunjel, sare, piper.

 

Ingrediente: Aperitive_cu_legume_oua_fierte_si_somon_afumat

  • 100g de somon afumat
  • 4 felii de pâine de secară cu seminţe
  • 1/3 de castravete
  • 80g cremă de brânză
  • 1 linguriţă de pastă de hrean
  • 1 lingură de maioneză
  • 4 ouă fierte tari
  • pudră de ardei iute
  • 6-8 fire de chives
  • pătrunjel pentru ornat
  • sare şi piper

 

 

Mod de preparare:

Se taie feliile de pâine în pătrate egale şi se ung cu crema de brânză amestecată cu pasta de hrean, sare şi piper.

Se adaugă câteva fire de chives tocate fin, felii
subţiri de castravete şi bucăţele de somon afumat. Se ornează cu fire de pătrunjel.

Ouăle se decojesc, se taie pe jumătate şi se scot gălbenuşurile. Acestea se pasează cât mai fin, şi se amestecă cu maioneza, sare, piper şi pudră de ardei iute.

Cu ajutorul unei linguriţe, se umplu ouăle cu amestecul de gălbenuşuri, după care se adaugă bucăţele de somon.

Se ornează cu chives şi feliuţe de castravete.

Aperitive cu legume, oua fierte si somon afumat

Aperitive_cu_legume_oua_fierte_si_somon_afumat

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Aperitiv cu somon si caviar

Aperitiv cu somon si caviar

Aperitiv cu somon si caviar din: somon afumat, cartofi, ulei de masline, sare, piper, smantana, caviar, marar. Ingrediente:  5-6 cartofi, feliati 1 lingura ulei de masline sare de mare și piper 250 g somon afumat, felii subtiri 1/2 cana smantana 50 g caviar marar   Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 200C. Stropiti feliile de […]

 

Rulada aperitiv cu somon si branza

Rulada aperitiv cu somon si branza 

Rulada aperitiv cu somon si branza din: crema de branza, somon, sare, marar, lipii. Ingrediente: 3 lipii 150-200 g cremă de brânză mărar 6 felii somon afumat 1 praf de sare   Mod de preparare: Încălzeşti uşor lipiile. Freci crema de brânză cu sarea şi mărar tocat. Ungi lipiile cu brânză, apoi aşezi câte 2 felii […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.