Platou Festiv: Aperitive Alese pentru Ocazii Speciale din: branza, struguri, nuci, prosciutto, salam, crackers, hummus, guacamole, masline, rodie, busuioc sau menta. Un platou festiv cu aperitive alese este piesa centrală a oricărei petreceri sau ocazii speciale. În acest articol, vă vom dezvălui cum să creați un platou impresionant, plin de arome și texturi delicioase. Descoperiți […]
Aperitive cu rosii cherry, ou si mustar cu hrean
PrinteazaAperitive cu rosii cherry, ou si mustar cu hrean din: oua, rosii cherry, mustar cu hrean, piper, smantana, maioneza, marar, cremă de brânză dulce, zeamă de lămâie, frunze de pătrunjel, ceapă verde, măsline.
Ingrediente:
- 6 ouă
- 6 roşii cherry
- 1 linguriţă muştar cu hrean
- piper
- 2 linguriţe smântână
- 2 linguriţe maioneză
- 1 legătură mărar
- 50 g cremă de brânză dulce
- 2 linguriţe zeamă de lămâie
Pentru ornat:
- frunze de pătrunjel
- ceapă verde şi măsline
Mod de preparare:
Fierbi ouăle 10 minute (gălbenuşul trebuie să fie tare), le cureţi şi le tai în jumătăţi. Scoţi gălbenuşurile.
Intr-un bol amesteci gălbenuşurile, maioneza, smântână, crema de brânză, piper, zeamă de lămâie, muştarul şi mărarul tocat mărunt, până obţii o cremă.
Cu această cremă umpli jumătăţile de ou şi, pe fiecare, aşezi câte o jumătate de roşie cherry.
Aranjezi ouăle pe un platou, ornate cu pătrunjel, fire de ceapă verde şi măsline.
Aperitive cu rosii cherry, ou si mustar cu hrean
Pofta buna!
poate iti place si:
Platou Festiv: Aperitive Alese pentru Ocazii Speciale
Aperitive cu legume si parmezan
Aperitive cu legume si parmezan din: cartofi, faina, parmezan, praf de copt, oua, lapte, iaurt, castraveti, usturoi, branza de capra, sare, piper, marar. Ingrediente: 500 g cartofi 100 g făină 100 g parmezan 1 pliculeţ praf de copt 2 ouă 60 ml lapte dulce 200 ml iaurt 2 castraveţi 2 căţei de usturoi 300 g […]
Pofta buna!
Vreau si eu din aperitivele astea