Ardei umpluţi, pe grătar

Printeaza

Ardei umpluţi, pe grătar din: ardei capia, sare, stafide, unt cu usturoi, supa, cuscus, ceapa, curry, sos sambal oelen, migdale, seminte de pin, piper si unt.

Ingrediente:

  • 8 ardei capia rosii
  • sare
  • 100 g stafide
  • 1 lingura unt cu usturoi pisat
  • 350 ml supa
  • 150 g cuscus instant
  • 1 ceapa
  • curry
  • 1 varf de cutit sos Sambal Oelek
  • cate 40 g migdale si seminte de pin
  • piper
  • 2 linguri unt

 

Mod de preparare:

Tăiaţi ardeii pe lung, îndepărtaţi-le seminţele şi fierbeţi-i în apă cu sare cca 3 minute. Puneţi stafidele şi untul cu usturoi în supa fierbinte, turnaţi-o peste cuşcuş şi lăsaţi-l cca 5 minute să se umfle.

Tăiaţi ceapa cubuleţe, amestecaţi-o cu curry, cu sosul Sambal Oelek, migdalele, sâmburii de pin, sarea şi piperul şi încorporaţi totul în cuşcuş.

Umpleţi ardeii cu acest amestec, ungeţi-i cu unt şi lăsaţi-i aproximativ 15 minute pe grătar.

Ardei umpluţi, pe grătar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.