Aripioare de pui la tigaie

Printeaza

Aripioare de pui la tigaie cu: sare, piper macinat, ulei, rozmarin.

Ingrediente:

  • 800 g aripioare de pui
  • sare
  • piper măcinat
  • ulei pentru prăjit
  • 2-3 crenguţe rozmarin proaspăt

 

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă aripioarele de pui, se pârlesc pe flacără, apoi se trec prin câteva jeturi de apă rece şi se şterg cu un prosop absorbant de bucătărie.

Se condimentează aripioarele de pui cu sare, piper şi rozmarin, apoi se lasă 10-20 de minute într-un bol, la frigider, acoperite cu o folie de plastic, ca să nu împrumute alte mirosuri de la alimentele din jur.

Intr-o tigaie, se pune ulei pen­tru prăjit, apoi se lasă 5 minute pe foc, la încins. Se scot aripioarele de pui de la frigider şi se pun la prăjit în uleiul încins.

După ce s-au rumenit pe ambele părţi, se scot aripioarele de pui pe un prosop absorbant de bucătărie şi se lasă să se scurgă uleiul.

Aripioarele de pui se servesc or­nate cu crenguţe de rozmarin. Se pot asezona cu diferite garnituri sau salate de legume.

 

Aripioare de pui la tigaie

Aripioare de pui la tigaie

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.