Salată de Varză Roșie cu Sos de Usturoi și Brânză Feta din: varza rosie, branza feta, usturoi, maioneza, iaurt, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper, marar sau patrunjel. Ingrediente: 1/2 varză roșie, tăiată fin 1/2 cană de brânză Feta sfărâmată 2 căței de usturoi, mărunțiți 1/4 cană de maioneză 2 linguri de […]
Bezea cu struguri
PrinteazaBezea cu struguri din: albusuri, zahar pudra, sare, smantana, zahar tos, boabe de struguri.
Ingrediente:
- 6 albusuri
- 200 g zahar pudra
- 1 praf sare
- 250 ml smantana grasa
- 6 linguri zahar tos
- boabe de struguri
Mod de preparare:
Baţi albuşurile spumă tare împreună cu sarea şi zahărul pudră. Când compoziţia nu mai curge, întinzi într-o tavă tapetată cu hârtie 2 blaturi de aproximativ 3 cm grosime.
Dai blaturile la cuptor, la foc mediu, aproximativ 2-3 ore. Când s-au rumenit puţin închizi focul şi ţii blaturile în cuptor până se răcesc.
Baţi smântână cu zahărul până se transformă în frişcă. Pui frişca peste blat şi decorezi cu boabe de struguri, spălate în prealabil.
Bezea cu struguri
Pofta buna!
Ceai de Mușețel cu Mentă din: flori de musetel, frunze de menta, apa, miere sau lamaie. Ceaiul de mușețel cu mentă este o băutură clasică, apreciată pentru proprietățile sale calmante și revigorante. Această combinație perfectă de mușețel și mentă nu doar că oferă o experiență aromatică plăcută, dar vine și cu o multitudine de beneficii […]