Bezele cu nuca

Printeaza

Bezele cu nuca din: albus, zahar, nuca.

Ingrediente:

  • 4 albuşuri
  • 250 g zahăr
  • nucă măcinată

 

 

 

Mod de preparare:

Cu un tel sau cu mixerul vertical, bate energic albuşurile cu zahăr până vei obţine norişori albi care să nu se desprindă de bol.

Cu o lingură modelează medalioane de bezea si plasează-le într-o tavă tapetată cu hârtie cerată.

Imprăştie deasupra, în ploaie, nuca mărunţită.

Lasă-le la cuptor până ce capătă o nuanţă arămie.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Bezele traditionale 

Bezele traditionale

Bezele traditionale din: oua, zahar, unt. Ingrediente: 3 albuşuri 9 linguri cu zahăr pudră zahăr vanilinat 1 lingură cu unt   Mod de preparare: Punem albuşurile într-o oală cu gura mai largă şi le batem spumă tare împreună cu zahărul pudră. Peste compoziţie punem un plic de zahăr vani­linat sau 1 lingură de rom, omogenizăm amestecul […]

Bezele cu mandarine

Bezele cu mandarine

Bezele cu mandarine din: zahar, albus, smantana, mandarine. Ingrediente: 7 albuşuri 500 g zahăr pudră 1 pliculeţ zahăr vanilat 400 g smântână pentru frişcă 2-3 linguri zahăr 4-5 mandarine feliate   Mod de preparare: Combini albuşurile cu zahărul pudră şi aşezi vasul pe foc. Amesteci să se topească zahărul, dai vasul deoparte şi mixezi până […]

Bezele simple cu unt

Bezele simple

Bezele simple din: oua, zahar, sare. Ingrediente: 4 albuşuri 250 g zahăr tos un praf sare     Mod de preparare: Se bat albuşurile cu un praf de sare. In momentul în care începe spuma să se formeze, se adaugă zahărul puţin câte puţin. Când spuma a devenit lucioasă şi nu cade de pe vas, […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.