Bibilica pe varza

Printeaza

Bibilica pe varza din: bibilica, varza, ceapa, vin, ulei, otet, sare, piper, boia.

Ingrediente:

  • 1 bibilică
  • 1 varză
  • 1 ceapă
  • pastă de roşii
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • vin roşu
  • 1 lingură oţet
  • boabe de piper
  • boia
  • cimbru
  • felii de ceapă
  • usturoi
  • foi de dafin
  • 1 lingură ulei de rapiţă

 

Mod de preparare:

Bibilica pe varza: Se prepară marinata din ingredientele menţionate.

Se pune vasul roman la hidratat în apă rece.

Se tranşează pasărea, se înţeapă cu furculiţa din loc în loc şi se pune în marinată până a doua zi.

Apoi se scot bucăţile de carne şi se fierb 10 minute în oala sub presiune.

Se toacă varza, se freacă cu puţină sare şi o ceapă tocată mărunt, se aşază peste bucăţile de came în oala de lut, iar deasupra se pun pastă de roşii, cimbru, piper şi jumătate cană de apă.

Se dă la cuptor 1 oră.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Bibilică Glazurată cu Nuci Pecan și Sirop de Arțar

Bibilică Glazurată cu Nuci Pecan și Sirop de Arțar – este o alegere excelentă pentru un fel principal rafinat și deosebit, perfect pentru ocazii speciale. Cu o textură delicată și un gust unic, această pasăre se combină de minune cu nucile pecan crocante și dulceața subtilă a siropului de arțar. Această rețetă îți va permite […]

Bibilică cu Sos de Portocale și Ghimbir

Bibilică cu Sos de Portocale și Ghimbir – o rețetă ideală pentru ocazii speciale sau pentru a impresiona musafirii. Această combinație delicioasă de carne fragedă de bibilică și sosul dulce-acrișor de portocale cu aroma intensă a ghimbirului creează un preparat sofisticat și de neuitat. Descoperă cum să pregătești acest fel de mâncare pas cu pas […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.