Biscotti cu fistic

Printeaza

Biscotti cu fistic din: faina, zahar, unt, oua, lapte, vanilie, praf de copt, fistic.

Ingrediente:

  • 200 g faina
  • 100 g zahăr
  • 50 g unt
  • un ou
  • 125 ml lapte
  • o linguriţă esenţă vanilie
  • 1 1/2 linguriţe praf de copt
  • 100 g fructe roşii uscate
  • 100 g fistic nesărat

 

Mod de preparare:

Biscotti cu fistic: La mixer se amestecă ingredientele uscate.

Se adaugă untul şi se amestecă pentru a obţine un aluat nisipos în care se adaugă oul, laptele şi esenţa.

Se transferă aluatul într-un castron, se pun fructele roşii şi fisticul tăiat şi se amestecă cu mâna.

Se împarte aluatul în două şi se modelează două salamuri.

Se coc în tava de copt tapetată cu hârtie, 30 de minute. Se scot, se feliază cele două salamuri de aluat, apoi se mai dă tava cu biscuiţii tăiaţi încă 10 minute la cuptor, la foc mic, cât să se usuce puţin.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.