din: oua, bacon, castraveti murati, maioneza, mustar, sare, piper, frunze de patrunjel. Ingrediente: 6 ouă fierte tari 3 felii de bacon crocant, mărunțit 3 castraveți murați, mărunt tăiați 2 linguri de maioneză 1 lingură de muștar Sare și piper, după gust Frunze de pătrunjel […]
Bors de coaste de porc
PrinteazaBors de coaste de porc din: coaste de porc, ceapa, ardei, morcovi, telina, pastarnac, bors, patrunjel, sare, leustean.
Ingrediente:
- 650 g coaste de porc impănate
- o ceapă
- un ardei gras
- 2 morcovi
- o felie dintr-o rădăcină de ţelină
- o rădăcină păstărnac
- 800 ml borş
- o rădăcină pătrunjel
- un praf sare
- 2-3 fire leustean
- fulgi de ardei iute
Mod de preparare:
În oala sub presiune se pune carnea portionată. curătă, se spală si se taie mărunt toate legumele si se adaugă. pune borsul nefiert si se completează cu apă.
pune capacul, se lasă 20 de minute din momentul în care fluieră oala. Se lasă apoi să scadă presiunea, se desface şi se potriveste de sare.
serveste cu leustean proaspăt si fulgi de ardei iute.
Pofta buna!
Pasta de Jumări – Rețetă tradițională și savuroasă
din: jumari, usturoi, sare, piper. Pasta de jumări este o mâncare tradițională, apreciată pentru gustul său bogat și textura crocantă. Această rețetă autentică aduce în prim-plan savoarea și tradiția bucătăriei. Vă vom ghida pas cu pas prin prepararea pastei de jumări și vă vom oferi informații nutriționale […]