Rețetă Tradițională Românească | Bogată în Proteine din: fasole boabe, carnati afumati, ceapa, usturoi, ardei gras, bulion de rosii, frunze de dafin, sare, piper, boia de ardei dulce, ulei de masline. Descoperiți gustul autentic al tradiției românești cu această rețetă de iahnie de fasole cu cârnați. Un preparat savuros […]
Bors de miel cu legume
PrinteazaBors de miel cu legume din: carne de miel, ceapa, morcovi, telina, bors, sare, leustean.
Ingrediente:
- 1 kg carne de miel cu os
- 250 g ceapă
- 200 g ceapă verde
- 100 g morcovi
- 100 g ţelină
- 1 l borş
- leuştean
- sare
Mod de preparare:
Bors de miel cu legume: Tăiaţi carnea de miel în bucăţi potrivite, opăriţi-le, apoi treceţi-le sub jet de apă rece.
Curăţaţi morcovii şi ţelina, spălaţi-le foarte bine, tăiaţi-le în bucăţi potrivit de lungi (2-3 cm).
Puneţi verdeţurile la fiert în apă rece cu sare. Adăugaţi ceapa tocată mărunt, apoi puneţi şi bucăţile de carne.
Când carnea este aproape gata, adăugaţi separat şi ceapa verde, care a fost uşor călită în ulei.
După câteva clocote, luaţi vasul de pe foc, puneţi leuşteanul şi acoperiţi vasul.
Pofta buna!
Iahnie de Fasole cu Cârnați – Rețetă Tradițională Românească | Bogată în Proteine
Orezul Alb – Ghid Complet: Istorie, Beneficii, Nutritie și Rețete Delicioase
Istorie, Beneficii, Nutritie și Rețete Delicioase. Orezul alb este un aliment de bază pentru multe culturi din întreaga lume și are o istorie lungă și fascinantă. Este cel mai comun tip de orez, cu tărâța și germenele îndepărtate, ceea ce îi conferă o culoare albă strălucitoare. Se gătește rapid și […]