Ciorba de sardine cu bors din: sardine, bors, cartofi, rosii, ceapa, morcov, telina, ardei capia, patrunjel, sare, piper, oua si ardei iute. Ingrediente: 800 g sardine 250 ml borş 3 cartofi 4 roşii o ceapă un morcov o jumătate de ţelina doi ardei capia pătrunjel sare, piper ouă ardei iute Mod de preparare: Sardinele […]
Bors de salata verde cu suc de rosii
PrinteazaBors de salata verde cu suc de rosii din: salata, ceapa verde, usturoi verde, oua, leustean, ulei, bors, suc de rosii, sare, piper.
- 2 salate mari
- 1 legatura ceapa verde
- 3 fire usturoi verde
- 3 oua
- 1 legatura leustean
- 2 linguri ulei
- 1 litru bors
- 100 ml suc de rosii
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli salata, ceapa şi usturoiul. Tai mărunt ceapa şi usturoiul.
Le înăbuşi la foc mic, timp 3 minute, în uleiul încins, picurând câte puţină apă caldă.
Stingi cu aproximativ 500 ml apă caldă şi fierbi totul 10 de minute, după care adaugi sucul de roşii, apoi borşul fiert, în prealabil.
După alte 3 minute, adaugi fâşii de salată şi ouăle bătute ca pentru omletă, iar la final condimentezi cu puţină sare, piper şi leuşteanul fin tocat.
Pentru un plus de savoare, poţi pune şi spanac sau lobodă împreună cu salata verde.
Bors de salata verde cu suc de rosii
Pofta buna!
Bors moldovenesc de gaina cu taitei de casa
Bors moldovenesc de gaina cu taitei de casa din: gaina, taitei, ceapa, telina, morcov, sare, piper, bors, verdeata. Ingrediente Bors moldovenesc de gaina cu taitei de casa: o gaina 300 g taitei de casa 1-2 cepe 1/2 telina 1-2 radacini de patrunjel 1 morcov câteva boabe piper sare marar leustean si patrunjel taiat marunt 1 […]
Bors de cartofi cu carnati din: cartofi, carnati, foi de dafin, patrunjel uscat, marar uscat, morcov, pasta de tomate, zacusca, smantana si galbenusuri. Ingrediente: 1 kg cartofi 1/2 kg cârnaţi 3 foi dafin 1 lingură pătrunjel uscat 1 lingură mărar uscat 1 morcov 2 linguri pastă tomate 4 linguri zacuscă 200 g smântână 2 gălbenuşuri […]
Pofta buna!