Bors de tarhon cu carne de porc si legume

Printeaza

Bors de tarhon  cu carne de porc si legume din: carne de porc, oase, ceapa, morcov, telina, patrunjel, tarhon, sare, bors, ou, smantana si apa.

Ingrediente:Bors_de_tarhon_cu_carne_de_porc_si_legume

  • 500 g carne de porc
  • 500 g oase
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 felie de telina
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 legatura tarhon
  • sare
  • 3/4 l bors
  • 1 ou
  • 150 g smantana
  • 3 l apa

 

Mod de preparare:

Pui oasele şi carnea tăiată bucăţele la fiert. După ce iei spuma, adaugi zarzavatul în­treg.

Când a fiert bine, atât zar­zavatul, cât şi carnea, strecori supa şi laşi în ea numai bucăţile de carne, pe care le pui din nou la fiert cu tarhonul tăiat mărunt. Laşi să clocotească 2-3 minute.

Adaugi borşul fierbinte şi laşi să clocotească din nou 2-3 minute. Adaugi borşul fierbinte şi laşi totul să mai clocotească puţin.

Potriveşti gustul de sare şi dregi borşul cu ou şi cu smântână.

 

Bors de tarhon  cu carne de porc si legume

Bors_de_tarhon_cu_carne_de_porc_si_legume

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Ciorbă de Perișoare cu Tarhon

Ciorbă de Perișoare cu Tarhon din: carne tocata de pui, quinoa, oua de prepelita, pastarnac, morcovi, tarhon, sare, piper, bulion de legume. Savurează o versiune revitalizată a clasicului românesc – ciorbă de perișoare, îmbogățită cu tarhon pentru o aromă distinctă. Perfect echilibrată pentru a te încălzi și a te încânta gusturile.   Ingrediente: 500 g […]

Ciorba dulce cu afumatura

Ciorba de afumatura cu tarhon

Ciorba de afumatura cu tarhon din: scaricica, kaizer, morcovi, telina, cartofi, ceapa, smantana, ou, ulei, sare, piper, tarhon. Ingrediente: 500 g scăricică afumată 50 g kaizer 1 ceapă 2 morcovi 2 ardei graşi 8 cartofi 1 telina 1 păstârnac 300 ml smântână pentru gătit 2 gălbenuşuri 1 lingură tarhon verde sau uscat tăiat 1 lingură […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Arata foarte bine borsul de tarhon cu carne de porc si legume

  2. Mie tarhonul imi place in mod deosebit

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.