Bors de urzici cu hamei

Printeaza

Bors de urzici cu hamei din: urzici, hamei, ceapa, sare, bors.

Ingrediente:

  • 1 kg urzici
  • 500 g hamei
  • 4 cepe
  • o lingură sare
  • borş după gust

 

Mod de preparare:

Bors de urzici cu hamei: Urzicile, alese şi foarte bine spălate, se pun în apă clocotită cu sare.

Când sunt fierte pe jumătat adaugă vârfurile de hamei, ceapa, spălată, curăţată, taiata mărunt, orezul, bine spălat.

Când sunt toate aproape fierte se adaugă borşul, potrivindu-se de acru.

Se serveşte dres cu ou.

 

 

Pofta buna!

 

 

Supă Ramen cu Edamame și Ouă

Supă Ramen cu Edamame și Ouă – un preparat plin de arome, care îmbină tradiția japoneză cu ingrediente nutritive și ușor accesibile. Ramen-ul este cunoscut în întreaga lume pentru complexitatea sa gustativă și pentru faptul că poate fi adaptat la diferite preferințe, de la variante picante până la cele mai delicate și subtile. Timp de […]

Catena Zapata Adrianna Vineyard Malbec: Un Vin de Înaltă Calitate

Un Vin de Înaltă Calitate, Profund și Complex. Catena Zapata este un nume sinonim cu vinuri argentiniene de înaltă calitate. Fondată în 1902 de imigrantul italian Nicola Catena, crama Catena Zapata a devenit una dintre cele mai renumite din Argentina și chiar din lume. Unul dintre vinurile sale cele mai […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Imi place foarte mult borsul de urzici. Mancam foarte des cand eram mica, dar nu am mai mancat de mult.
    Nu stiam ca se poate folosi si hamei.
    Imi plac foarte mult preparatele cu urzici si o sa incerc si aceasta reteta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.