Descoperă Hyderabadi Biryani: Istoria, Rețetă Tradițională și Sfaturi. Hyderabadi Biryani nu este doar un fel de mâncare; este o operă de artă culinară ce își are rădăcinile în orașul Hyderabad, situat în sudul Indiei. Acest pilaf de orez bogat și aromat își trage esența din influențele culturale mixte ale erei medievale, când bucătăria Mughal a […]
Bors de vitel cu smantana
PrinteazaBors de vitel cu smantana din: carne de vitel, ceapa, patrunjel, leustean, rosii, napi, bors, sare, piper, smantana.
Ingrediente:
- 1 kg carne de viţel
- 1 ceapă
- 1 legătură de pătrunjel
- 1 legătură de leuştean
- 200 g roşii
- 150 g napi
- 3l apa
- 1/2 l borş
- sate
- piper
- 2 linguri smântână
Mod de preparare:
Bors de vitel cu smantana: Tăiaţi carnea în bucăţi şi puneţi-le la fiert cu apă rece. Luaţi cu atenţie spuma, apoi puneţi în vas sare, ceapa tocată, ţelina şi napii tăiaţi mărunt.
După 40-45 de minute de fierbere, când aţi constatat că toată carnea este bine pătrunsă, adăugaţi borşul fiert separat, roşiile curăţate şi tocate în cuburi mici. Mai lăsaţi să clocotească 15 minute. Puneţi verdeaţa tocată fin şi smântână.
Pofta buna!
Gujon de Somon Pane cu Semințe: Crocant și Aromat
Gujon de Somon Pane cu Semințe: Crocant și Aromat din: file de somon, faina, oua, pesmet, seminte de susan, seminte de in, seminte de mac, sare, piper, ulei de masline. Descoperă o nouă față a somonului cu această rețetă de gujon crocant, o reinterpretare savuroasă a clasicului file de somon. Prin îmbrăcarea într-un mix de […]