Bors moldovenesc de fasole din: ciuperci, ceapa, morcov, telina, ardei, bors, verdeata, sare. Ingrediente: 300 g ciuperci 200 g fasole cu bob mic 2 cepe un morcov o rădăcină păstârnac o rădăcină pătrunjel o felie dintr-o rădăcină de ţelină un ardei gras 500 ml borş verdeaţă, după gust sare Mod de preparare: Fasolea spălată […]
Bors moldovenesc cu fasole si ciuperci
PrinteazaBors moldovenesc cu fasole si ciuperci din: ciuperci, ceapa, morcov, telina, ardei, bors, verdeata, sare.
- 300 g ciuperci + 200 g fasole cu bob mic
- 2 cepe
- un morcov
- o rădăcină păstârnac
- o rădăcină pătrunjel
- o felie dintr-o rădăcină de ţelină
- un ardei gras
- 500 ml borş
- verdeaţă, după gust
- sare
Mod de preparare:
Fasolea spălată bine se pune la fiert în apă rece.
Când începe să se înmoaie, se adaugă ceapa, morcovul, ardeiul gras şi rădăcinoasele tăiate cuburi.
Se continuă fierberea, timp în care se clocoteşte separat borşul.
Când fasolea şi legumele sunt fierte, se adaugă ciupercile şi borşul, se mai lasă un clocot, se stinge focul şi se pune verdeaţa.
Se potriveşte de sare după 10 minute.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Ciorba de ciuperci cu sos de rosii
Ciorba de ciuperci cu sos de rosii din: ciuperci, morcovi, pastarnac, ceapa, linte, bors, suc de rosii, sare, usturoi, marar sau cimbru, ulei, piper. Ingrediente: 500 g ciuperci 2 morcovi 1 păstârnac 1 ceapă mare 100 g linte 500 ml borş 250 ml suc de roşii sare 3-4 căţei de usturoi 1 legătură de mărar sau […]
Bors de fasole boabe cu ciuperci
Bors de fasole boabe cu ciuperci Ingrediente: 1/2 kg fasole boabe 1/2 kg ciuperci (ideal ar fi să foloseşti ghebe) 1 l borş 2 cepe 2 morcovi 1 rădăcină de patrunjel bulion dupa gust ulei sare piper marar uscat Mod de preparare: Fierbi fasolea şi-i schimbi apa de trei or. Adaugi ceapa, morcovul, pătrunjelul […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/bors-moldovenesc-fasole-ciuperci html