Branza la gratar cu rosii si patrunjel

Printeaza

Branza la gratar cu rosii si patrunjel din: roşii uscate si ulei in care au fost conservate, telemea de capră, suc de lamaie, ceapa rosie, patrunjel, usutroi, ceapa verde,

Branza_la_gratar_cu_rosii_si_patrunjel

Ingrediente:

  • 10 roşii uscate + 2 linguri din uleiul în care au fost conservate
  • 300 g telemea de capră
  • 1 lingură suc de lămâie
  • 2 cepe roşii
  • pătrunjel
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 legătură de ceapă verde

Mod de preparare:

Toci foarte mărunt roşiile şi le mixezi cu ceapa roşie, ceapa verde şi usturoiul. Adaugi sucul de lămâie şi uleiul în care au stat roşiile. Pui brânza pe o hârtie de copt şi o ungi cu Sosul rezultat.

Presari pătrunjel tocat mărunt, apoi brânza cu hârtia de copt şi o iar restul îl pui lângă ea. înveleşti aşezi pe grătar pentru 7-8 minute.

Branza la gratar cu rosii si patrunjel

Branza_la_gratar_cu_rosii_si_patrunjel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.