Branza la gratar cu rosii si patrunjel
PrinteazaBranza la gratar cu rosii si patrunjel din: roşii uscate si ulei in care au fost conservate, telemea de capră, suc de lamaie, ceapa rosie, patrunjel, usutroi, ceapa verde,
Ingrediente:
- 10 roşii uscate + 2 linguri din uleiul în care au fost conservate
- 300 g telemea de capră
- 1 lingură suc de lămâie
- 2 cepe roşii
- pătrunjel
- 1 căţel de usturoi
- 1 legătură de ceapă verde
Mod de preparare:
Toci foarte mărunt roşiile şi le mixezi cu ceapa roşie, ceapa verde şi usturoiul. Adaugi sucul de lămâie şi uleiul în care au stat roşiile. Pui brânza pe o hârtie de copt şi o ungi cu Sosul rezultat.
Presari pătrunjel tocat mărunt, apoi brânza cu hârtia de copt şi o iar restul îl pui lângă ea. înveleşti aşezi pe grătar pentru 7-8 minute.
Branza la gratar cu rosii si patrunjel
Pofta buna!