Briose cu branza Roquefort si nuci din: faina, unt, oua, branza roquefort, nuci si sare. Ingrediente: 200 g faina 100 g unt 2 oua 150 g branza Roquefort 50 g nuci sare Mod de preparare: Untul se freaca pana se obtine o crema dupa care se adauga ouale si se incorporeaza faina incetul cu incetul. […]
Briose cu branza feta din: feta, spanac, faina, oua, ulei, lapte, praf de copt. Ingrediente: 200 g feta 150 g spanac congelat 250 g făină 3 linguriţe praf de copt 2 ouă 80 ml ulei 300 ml lapte Mod de preparare: Spânacul decongelat se pune la scurs, iar brânza se taie cubuleţe. Se amestecă făina […]
Briose cu lamaie si branza din: unt, oua, zahar, lamaie, iaurt, faina, branza, praf de copt, vanilie. Ingrediente: 100 g unt 150 g zahăr 3 ouă 3 linguri lamaie 80-100 ml iaurt 300 g făină 1 linguriţă praf de copt 1/2 linguriţă bicarbonat 1/2 linguriţă de sare 1 linguriţă extract de vanilie 100 g unt 300 g […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.