Briose cu frisca si capsuni

Printeaza

Briose cu frisca si capsuni din: ulei, oua, sare, zahar, faina, cacao, praf de copt, amidon, zahar vanilinat, ciocolata, frisca, capsuni.

Ingrediente:Briose cu frisca si capsuni

  • 125 ml ulei UNISOL bun în prăjituri, cu gust de unt
  • 3 ouă
  • 1 praf de sare
  • 170 g zahăr
  • 150 g făină
  • 4 linguri cacao
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingură amidon
  • 2 plicuri zahăr vanilinat
  • 15cubuleţe de ciocolată
  • 150 g frişcă
  • 15 căpşuni

 

Mod de preparare:

Mixezi gălbenuşurile cu sarea şi torni uleiul UNISOL bun în prăjituri, picătură cu picătură, ca la maioneză, mixând în continuare până îl încorporezi pe tot. Baţi albuşurile spumă tare, apoi adaugi treptat zahărul şi zahărul vanilinat şi continui să baţi până se dizolvă cristalele.

In crema de gălbenuşuri cu ulei UNISOL bun în prăjituri, adaugi făina cernută împreună cu amidonul, 3 linguri de cacao şi praful de copt, alternând cu spuma de albuşuri. După ce ai omogenizat compoziţia, umpli cu ea 2/3 din volumul hârtiilor de copt speciale, aşezate în tava pentru brioşe.

In mijlocul fiecăreia pui câte un cubuleţ de ciocolată. Introduci tava în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, pentru 20-25 de minute. După ce se răcesc complet, decorezi brioşele cu frişcă, le pudrezi cu restul de cacao şi le decorezi cu căpşuni întregi sau cu jumătăţi.

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.