Campari Spritz – Cocktailul Perfect pentru Seara – este un cocktail elegant și răcoritor, perfect pentru serile de vară sau pentru a adăuga un strop de rafinament oricărei întâlniri. Acest cocktail clasic italian combină amăreala distinctă a Campari-ului cu prospețimea vinului spumant și a apei minerale, rezultând o băutură echilibrată și plină de aromă. Știați […]
Briose cu frisca si capsuni
PrinteazaBriose cu frisca si capsuni din: ulei, oua, sare, zahar, faina, cacao, praf de copt, amidon, zahar vanilinat, ciocolata, frisca, capsuni.
Ingrediente:
- 125 ml ulei bun în prăjituri, cu gust de unt
- 3 ouă
- 1 praf de sare
- 170 g zahăr
- 150 g făină
- 4 linguri cacao
- 1/2 plic praf de copt
- 1 lingură amidon
- 2 plicuri zahăr vanilinat
- 15cubuleţe de ciocolată
- 150 g frişcă
- 15 căpşuni
Mod de preparare:
Briose cu frisca si capsuni: Mixezi gălbenuşurile cu sarea şi torni uleiul UNISOL bun în prăjituri, picătură cu picătură, ca la maioneză, mixând în continuare până îl încorporezi pe tot.
Baţi albuşurile spumă tare, apoi adaugi treptat zahărul şi zahărul vanilinat şi continui să baţi până se dizolvă cristalele.
In crema de gălbenuşuri cu ulei bun în prăjituri, adaugi făina cernută împreună cu amidonul, 3 linguri de cacao şi praful de copt, alternând cu spuma de albuşuri.
După ce ai omogenizat compoziţia, umpli cu ea 2/3 din volumul hârtiilor de copt speciale, aşezate în tava pentru brioşe.
In mijlocul fiecăreia pui câte un cubuleţ de ciocolată. Introduci tava în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, pentru 20-25 de minute.
După ce se răcesc complet, decorezi brioşele cu frişcă, le pudrezi cu restul de cacao şi le decorezi cu căpşuni întregi sau cu jumătăţi.
Pofta buna!