Ghidul Complet al Tipurilor de Cafea: O Prezentare a Diferitelor Tipuri de Cafea (Arabica, Robusta, Liberica) – Caracteristicile Lor Cafeaua este una dintre cele mai populare băuturi din lume, savurată de milioane de oameni în fiecare zi. Cu o istorie bogată și variată, cafeaua este cultivată în diverse regiuni ale lumii, fiecare tip având caracteristici […]
Briose cu legume si cascaval
PrinteazaBriose cu legume si cascaval din: faina, oua, masline, lapte, telemea, cascaval, morcovi, ardei, patrunjel, ulei, praf de copt, sare, piper, mazare.
Ingrediente:
- 100 g făină
- 3 ouă
- 50 g măsline feliate
- câte 50 g telemea şi caşcaval
- 100 ml lapte
- 1 ardei capia
- 2 morcovi fierţi
- 1 pătrunjel fiert
- câteva fire de pătrunjel verde
- 50 g boabe de mazăre verde
- 2 linguri ulei
- 1 plic praf de copt
- piper
- sare
Mod de preparare:
Cureţi şi speli legumele crude. Tai cubuleţe gogoşarul, morcovii, rădăcina de pătrunjel, ciupercile şi măslinele. Dai brânzeturile pe răzătoarea mare.
Mixezi într-un bol ouăle cu sare şi piper după gust, apoi adaugi treptat laptele, uleiul, brânza, caşcavalul, iar la sfârşit făina cernută împreună cu praful de copt. Incorporezi ingredientele tăiate în cubuleţe şi mazărea, apoi omogenizezi.
In fiecare formă a tăvii pentru brioşe, pui hârtie pentru copt brioşe. Torni câte 1 1/2 linguri de compoziţie şi coci la foc mediu, pentru 25-30 de minute, până se rumenesc.
Pofta buna!
Paste cu Pesto si Migdale: Acest preparat este nu doar gustos, ci si plin de nutrienti esentiali, oferind o masa echilibrata si sanatoasa. Ideal pentru pranz sau cina, pastele cu pesto si migdale sunt usor de preparat si potrivite pentru orice ocazie. Descopera cum poti crea acest preparat delicios si hranitor in doar cateva pasi […]